Määräaikaishuollot ja korjaukset ammattitaidolla kaikille merkeille

Huollamme sekä korjaamme kaikkia automerkkejä ja teemme määräaikaishuollot aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti. Käytössämme on kaikkien automerkkien huolto-ohjelmat, ja korjaamme sekä huollamme myös sähkö- ja hybridiautoja.

Määräaikaishuolto, vuosihuolto vai kausihuolto – ja miten usein auto pitäisi huoltaa?

Määräaikaishuolto tarkoittaa valmistajan määrittelemien ajokilometrien pohjalta suoritettavia huoltotoimenpiteitä, jotka vaihtelevat auton mukaan. Tyypillisesti nämä tehdään 20 000 tai 30 000 kilometrin välein. Osassa autoista on mukautuva huoltoväli, joka määräytyy käytön perusteella. Määräaikaishuollon sisältö vaihtelee eri kilometrimäärillä, joten huollot kannattaa hoitaa aina huolto-ohjelman mukaisesti, jotta auto pysyy hyvässä kunnossa ja ennakoiden vältytään isommilta ongelmilta. Meillä on käytössämme kaikkien automerkkien huolto-ohjelmat, joita noudatamme aina määräaikaishuolloissa.

Vuosihuolto tai kausihuolto kuvaavat molemmat huoltoa, joka on syytä tehdä silloin, jos määräaikaishuollon edellyttämät ajokilometrit tai aikarajat eivät vielä ole täyttyneet, mutta haluat varmistaa autosi hyvän kunnon. Vuosihuolto voi olla hyvä teettää esimerkiksi ennen lomareissua, jolloin voit ajella turvallisin mielin. Tyypillisesti vuosihuolto on määräaikaishuoltoa suppeampi ja käsittää moottoriöljyjen ja moottorin öljynsuodattimien vaihdon sekä erilaisia tarkistuksia. Usein samalla on hyvä vaihtaa myös sisätilan raitisilmasuodatin ja pyyhkijänsulat.

Jakopään hihnan vaihdot, jarrutyöt ja muut korjaamon palvelut ammattitaidolla

Teemme kaikenlaisia korjaustöitä auton merkistä, käyttövoimasta tai iästä riippumatta. Tyypillisimpiä säännöllisesti huomioitavia korjaustarpeita ovat jakopäänhihnan vaihto ja jarrutyöt. Esimerkiksi jakopään hihna on kuluva osa ja sen vaihtoväli riippuu auton merkistä ja moottorista. Sen vaihto on tärkeää huolehtia aina huolto-ohjelman mukaisesti. Nimittäin, jos jakopään hihna pääsee rikkoutumaan, voi edessä olla kallis moottoriremontti. Myös jarrujen kunnosta on tärkeää huolehtia ennakoiden, sillä ne ovat auton turvallisuuden kannalta todella keskeisessä osassa.

Sinun ei tarvitse tietää, millaista huoltoa tai korjausta autosi tarvitsee

Ammattilaisemme osaavat arvioida riittääkö autollesi kevyt vuosihuolto, onko esimerkiksi tarpeen aikaistaa tai siirtää jotain määräaikaishuoltoon liittyvää toimenpidettä niin, ettei huollossa tarvitse rampata turhan tiuhaan.

Tarvittaessa teemme vaativampaakin vianhakua, ja vianetsintään meillä on käytössä automerkkien omat testerit sekä ohjelmistot seuraaville merkeille: Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Opel ja Ford. Näihin meillä on valmiudet tehdä myös ohjelmointeja ja päivityksiä.

Sijaisauto huollon ajaksi

Meiltä voitte vuokrata myös sijaisauton oman autonne huollon tai korjauksen ajaksi hintaan 30€ / päivä.

Varaa aika tai kysy lisää huollosta

Jos et ole varma, millaista huoltoa autosi tarvitsee, ota yhteyttä ja selvitetään! Olet tervetullut meille autohuoltoon tai -korjaukseen, oli autosi minkä merkkinen tahansa ja kulkipa se millä käyttövoimalla tahansa – meiltä löytyy osaaminen sen huoltamiseen ja korjaamiseen!