Rengaspalvelut

Tarjoamme kaikki autoilijan tarvitsemat rengaspalvelut saman katon alta. Vaihdamme ammattitaidolla kausirenkaat ja tarvittaessa saat toiset renkaat kausisäilytykseen rengashotelliimme. Teemme myös rengasmyyntiä ja varastostamme löytyy yleisimpiä rengaskokoja, jotka voidaan asentaa nopeasti.

Renkaanvaihto

Hoidamme renkaanvaihdot kaikille autoille merkistä, mallista tai käyttövoimasta riippumatta. Renkaanvaihdon yhteydessä teemme aina kuntotarkastuksen renkaille ja varmistamme, että alle vaihdettavat renkaat ovat vielä turvallisessa käyttökunnossa. Jos autossa on esimerkiksi kuljettajaa avustavia ADAS-järjestelmiä, varmistamme, että myös niihin liittyvät säädöt tehdään asianmukaisesti renkaanvaihdon jälkeen.

Toteutamme rengastyöt kaikkiin autoihin, henkilöautoista kevytkuorma-autoihin. Meiltä onnistuu myös irtorenkaiden asennus ja tasapainotus.

Pyöränkulmien säädöt

Rengastöiden yhteydessä saatetaan joskus huomata myös muita asioita, jotka on syytä laittaa kuntoon. Jos esimerkiksi auton ohjaus puoltaa, se on liian uraherkkä, tai renkaat kuluvat liian nopeasti tai epätasaisesti, on se vihje siitä että ajoneuvon pyöräkulmat tulisi tarkistaa ja säätää. Pyöränkulmien säädöstä puhutaan myös aurauskulmien säätönä tai ohjauskulmien säätönä.

Nelipyöräsuuntaus

Teemme nelipyöräsuuntaukset siihen tarkoitetulla nosturilla ja 3D-nelipyöräsuuntauslaitteella. Työn kestoon on hyvä varata noin tunti.

Nelipyöräsuuntaus on tärkeä osa auton kunnossapitoa ja turvallista ajokokemusta. Kun autosi nelipyöräsuuntaus on kunnossa, se tarkoittaa, että kaikki neljä pyörää ovat oikeassa kulmassa ja suunnassa. Tämä auttaa välttämään epätasaista renkaiden kulumista ja parantaa ajoneuvosi ohjattavuutta. Suositeltavaa on tarkistuttaa nelipyöräsuuntaus säännöllisesti ammattilaisella, erityisesti jos huomaat epätasaista renkaiden kulumista tai autosi vetävän sivulle ajon aikana. Nelipyöräsuuntaus auttaa pidentämään renkaiden käyttöikää ja säästää polttoainetta, joten se on investointi autosi turvallisuuteen ja taloudellisuuteen.

Rengas- ja vannemyynti

Jos vanhat renkaat ovat jo kuluneet ja on aika vaihtaa uusiin, voit hankkia uudet renkaat meiltä. Valikoimastamme löytyy muun muassa Nexenin, Pirellin ja Falkenin laaturenkaita, varastossamme on yleisimpiä rengaskokoja, joten asennus onnistuu nopeasti. Voimme myös tilata toiveidesi mukaiset renkaat, jos sellaisia ei löydy heti varastosta.

Voit hankkia meiltä myös vanteet autoosi. Tilaamme juuri sinun autoosi sopivat, haluamasi malliset vanteet muutaman päivän toimitusajalla ja asennamme ne autoosi. Kysy lisää - tai poikkea paikan päälle tutustumaan valikoimaan.

Rengashotelli

Palveluihimme kuuluu myös renkaiden talvi- ja kesäsäilytys eli rengashotelli. Se on hyvä vaihtoehto, jos kotoa ei löydy sopivia tiloja kausirenkaiden säilytykseen. Pesemme ja varastoimme renkaat puolestasi – säästyt itse vaivalta ja omaan varastoosi jää enemmän tilaa muulle säilytykselle.

Onko renkaanvaihto edessä tai aika hankkia uudet renkaat? Ota yhteyttä, ja kysy tarjous!