RENGASMYYNTI, RENGASTYÖT JA RENGASHOTELLI


Meiltä löydät laadukkaat kesä- ja talvirenkaat, sekä rengashotellin renkaiden kausisäilytystä varten.


Rengasmyynti

Varastostamme löytyvät yleisimmät rengaskoot nopeaa asennusta tarvitseville. Meillä on myynnissä muun muassa Nexenin, Pirellin ja Falkenin laaturenkaita. Voimme myös tilata toiveidesi mukaiset renkaat, jos sellaisia ei löydy valmiiksi varastostamme.


Vanteet

Meiltä voit ostaa myös vanteet autoosi. Tilaamme juuri sinun autoosi sopivat, haluamasi malliset vanteet muutaman päivän toimitusajalla ja asennamme ne autoosi.


Renkaiden vaihto

Tule meille vaihdattamaan renkaat autoosi! Meillä onnistuu myös irtorenkaiden asennus ja tasapainotus. Meille voit jättää renkaasi myös kausisäilytykseen.


Rengastyöt ja -tasapainotukset

Teemme kaikki henkilö- ja pakettiautojen rengastyöt. Meille voit tuoda myös omat renkaasi asennusta ja tasapainotusta varten.


Nelipyöräsuuntaus

Varmista autosi renkaiden kestävyys täydellisen nelipyöräsuuntauksemme avulla! Jos autosi ohjauskulmissa on vikaa, se lyhentää oleellisesti renkaidesi käyttöikää ja heikentää autosi ajo-ominaisuuksia. Teemme kaikki pyöränsuuntaukset henkilöautoista kevytkuorma-autoihin.


RENGASHOTELLI RENKAIDEN KAUSISÄILYTYKSEEN

Autokorjaamopalveluiden ja rengasmyynnin lisäksi palveluihimme kuuluu myös renkaiden talvi- ja kesäsäilytys, eli rengashotelli.

Rengashotelli on hyvä vaihtoehto, mikäli kotoa ei löydy tiloja säilyttää seuraavan kauden renkaita. Pesemme ja varastoimme renkaat puolestasi. Näin säästyt vaivalta ja saat lisää tilaa omaan varastoosi.