Rengaspalvelut

Tarjoamme kaikki autoilijan tarvitsemat rengaspalvelut saman katon alta. Vaihdamme ammattitaidolla kausirenkaat ja tarvittaessa saat toiset renkaat kausisäilytykseen rengashotelliimme. Teemme myös rengasmyyntiä ja varastostamme löytyy yleisimpiä rengaskokoja, jotka voidaan asentaa nopeasti.

Renkaanvaihto

Hoidamme renkaanvaihdot kaikille autoille merkistä, mallista tai käyttövoimasta riippumatta. Renkaanvaihdon yhteydessä teemme aina kuntotarkastuksen renkaille ja varmistamme, että alle vaihdettavat renkaat ovat vielä turvallisessa käyttökunnossa. Jos autossa on esimerkiksi kuljettajaa avustavia ADAS-järjestelmiä, varmistamme, että myös niihin liittyvät säädöt tehdään asianmukaisesti renkaanvaihdon jälkeen.

Rengastöiden yhteydessä saatetaan joskus huomata myös muita asioita, jotka on syytä laittaa kuntoon. Esimerkiksi epätasaisesti kuluneet renkaat voivat viitata siihen, että pyöränkulmat eli auraus- tai ohjauskulmat eivät ole kunnossa. Jos pyöränkulmissa on vikaa, heikentyvät ajo-ominaisuudet ja renkaat voivat kulua epätasaisesti, jolloin niiden käyttöikä lyhenee. Tarvittaessa hoidamme myös pyöränkulmien säädöt.

Toteutamme rengastyöt kaikkiin autoihin, henkilöautoista kevytkuorma-autoihin. Meiltä onnistuu myös irtorenkaiden asennus ja tasapainotus.

Rengas- ja vannemyynti

Jos vanhat renkaat ovat jo kuluneet ja on aika vaihtaa uusiin, voit hankkia uudet renkaat meiltä. Valikoimastamme löytyy muun muassa Nexenin, Pirellin ja Falkenin laaturenkaita, varastossamme on yleisimpiä rengaskokoja, joten asennus onnistuu nopeasti. Voimme myös tilata toiveidesi mukaiset renkaat, jos sellaisia ei löydy heti varastosta.

Voit hankkia meiltä myös vanteet autoosi. Tilaamme juuri sinun autoosi sopivat, haluamasi malliset vanteet muutaman päivän toimitusajalla ja asennamme ne autoosi. Kysy lisää - tai poikkea paikan päälle tutustumaan valikoimaan.

Rengashotelli

Palveluihimme kuuluu myös renkaiden talvi- ja kesäsäilytys eli rengashotelli. Se on hyvä vaihtoehto, jos kotoa ei löydy sopivia tiloja kausirenkaiden säilytykseen. Pesemme ja varastoimme renkaat puolestasi – säästyt itse vaivalta ja omaan varastoosi jää enemmän tilaa muulle säilytykselle.

Onko renkaanvaihto edessä tai aika hankkia uudet renkaat? Ota yhteyttä, ja kysy tarjous!