Edullinen ja asiantunteva Skoda-huolto Seinäjoella

Meillä Skodan määräaikais- ja kausihuollot suoritetaan aina kokeneiden ja osaavien mekaanikkojen toimesta. Huollamme Skodasi edullisesti kuntoon valmistajan ohjeita noudattaen ja laadukkaita työvälineitä käyttäen, jotta sinä voit nauttia turvallisista ajokilometreistä vuodenajasta toiseen.

Skodan määräaikaishuolto

Säännöllisesti suoritettu määräaikaishuolto takaa auton toimintakyvyn ja turvalliset ajokilometrit. Se on edellytys takuun säilymiselle auton takuuaikana ja suoritetaan tarkasti autovalmistajan määrittämää huolto-ohjelmaa mukaillen edellisestä huollosta kuluneen ajan tai kilometrimäärän perusteella. Huolto-ohjelma määrittää myös huollon laajuuden, joka vaihtelee suppeammasta monipuolisempaan.

Määräaikaishuollossa käytetään aina alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia osia sekä autovalmistajan kyseiseen automalliin hyväksymiä öljyjä. Siihen sisältyy erilaisia toimenpiteitä, kuten turvajärjestelmien tarkistus, öljyn ja öljynsuodattimien vaihto, jarrujen kunnon varmistaminen sekä muut valmistajan määräämät toimenpiteet.

Skodan kausihuolto

Mikäli autolla tulee ajettua vain vähän eikä kilometriperusteinen huolto täyty kuin pitkän ajan kuluessa, on järkevä suorittaa kausihuolto. Sen tavoitteena on pitää auto ajokunnossa ja ehkäistä mahdollisia isompia ja hintavampia korjaustarpeita. Kausihuolto on sopiva vaihtoehto erityisesti vanhemmille malleille, joiden takuu on umpeutunut, sillä huollon sisältö sekä siinä käytettävä osat ja tarvikkeet voidaan valita auton ikä ja kunto huomioiden.

Kausihuoltoon kuuluu öljynvaihdon lisäksi esimerkiksi lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä jarrujärjestelmän, pyyhkijöiden, alustan nivelien ja valojen kunnon varmistaminen. Koska kausihuolto on kaiken kaikkiaan suppeampi ja kevyempi toimenpide kuin määräaikaishuolto, ei se poista määräaikaishuollon tarvetta.

Toteutamme määräaikais- ja kausihuollot luotettavasti myös muille merkeille!

Skoda-huoltomme palveluihin kuuluu:

  • Määräaikaishuollot
  • Vikadiagnoosit
  • Valmistajan ohjelmistopäivitykset ja sopeutukset
  • Korjaukset
  • Vaihteistoöljyn vaihdot

Nähdään asiantuntevassa Skoda-huollossa Seinäjoella!

Jo vuodesta 2011 Seinäjoella toiminut Sami Akkala Oy tarjoaa korkealaatuista autokorjaamopalvelua. Huolimatta auton merkistä, mallista tai käyttövoimasta, meiltä saat kaiken tarvitsemasi avun erilaisiin huolto- ja korjaustoimenpiteisiin. Olemme myös valtuutettu e-Expert-korjaamo, minkä myötä meillä on monipuolisesti osaamista sähkö- ja hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin. Tervetuloa huoltoomme