Ammattitaitoista Audi-huoltoa Seinäjoella


Meillä Audi-huollon suorittaa aina kokenut ja osaava mekaanikko taaten korkealuokkaisen lopputuloksen. Käytämme alkuperäisiä tai vastaavia korkealaatuisia osia sekä noudatamme valmistajan ohjeita ja ohjelmia, jolloin myös auton mahdollinen takuu säilyy.

Audin määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto suoritetaan autovalmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti edellisestä huollosta kuluneen ajan tai kilometrimäärän perusteella. Se on edellytys takuun säilymiselle auton takuuaikana ja vaihtelee suppeammasta huollosta laajempaan auton huolto-ohjelmaa noudattaen. Määräaikaishuollossa käytetään alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia osia sekä autovalmistajan kyseiseen automalliin hyväksymiä öljyjä. Huolto sisältää muun muassa turvajärjestelmien tarkistuksen, öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon, jarrujen kunnon varmistamisen sekä muut valmistajan määräämät toimenpiteet. Säännöllisesti suoritettuna se varmistaa auton toimintakyvyn ja turvalliset ajokilometrit.

Audin kausihuolto

Kausihuolto suoritetaan, jos autolla ajetaan vain vähän eikä kilometriperusteinen huolto täyty kuin pitkän ajan kuluessa. Huollon tarkoitus on pitää auto ajokunnossa ja ehkäistä mahdollisia isompia ongelmia. Kausihuolto sopii erityisesti vanhemmille malleille, koska siinä toimenpiteet voidaan valita auton ikä ja kunto huomioiden. Se ei kuitenkaan poista määräaikaishuollon tarvetta, sillä se on kokonaisuudessaan suppeampi ja kevyempi toimenpide.
Toteutamme määräaikais- ja kausihuollot luotettavasti myös muille merkeille!


Audi-huoltomme palveluihin kuuluu:

  • Määräaikaishuollot
  • Vikadiagnoosit
  • Valmistajan ohjelmistopäivitykset ja sopeutukset
  • Korjaukset
  • Vaihteistoöljyn vaihdot

Tervetuloa osaavaan Audi-huoltoomme Seinäjoelle!

Jo vuodesta 2011 Seinäjoella toiminut Sami Akkala Oy tarjoaa korkealaatuista autokorjaamopalvelua. Huolimatta auton merkistä, mallista tai käyttövoimasta, meiltä saat kaiken tarvitsemasi avun erilaisiin huolto- ja korjaustoimenpiteisiin. Olemme myös valtuutettu e-Expert-korjaamo, minkä myötä meillä on monipuolisesti osaamista sähkö- ja hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin. Tervetuloa huoltoomme!