Seinäjoki - Autokorjaamo Sami Akkala Oy esittäytyy

Autokorjaamo Sami Akkala Oy on palvellut autoilijoita Seinäjoella ammattitaidolla jo vuodesta 2011. Tarjoamme saman katon alta kaikki palvelut autohuoltoihin ja -korjauksiin, olipa kyseessä mikä tahansa merkki, malli tai käyttövoima. Sinun ei tarvitse tietää millaista huoltoa tai korjausta autosi tarvitsee – me autamme ja neuvomme.

Yrittäjä Sami Akkala perusti korjaamon Seinäjoelle vuonna 2011, jonka jälkeen kasvavan kysynnän vuoksi toiminta on laajentunut vuosien varrella. Autoilijoiden huolto- ja korjaustarpeisiin vastataan useamman asentajan voimin, vankalla ammattitaidolla ja monipuolisin palveluin.

Monipuoliset autokorjaamopalvelut kaikille autoille merkistä tai käyttövoimasta riippumatta

Autoasi-korjaamoketjuun kuuluvalla Sami Akkala Oy:n autokorjaamolla tehdään määräaikaishuoltoja ja korjauksia laajalla skaalalla kaikille autoille – erikoisosaamista myös sähkö- ja hybridiautojen huoltoihin sekä korjauksiin löytyy.

”Olemme pyrkineet kouluttautumaan ja päivittämään osaamistamme jatkuvasti, jotta meillä on valmius korjata monimutkaisempaakin autotekniikkaa. Henkilökuntamme on erikoistunut muun muassa sähköajoneuvotekniikkaan, joten sähkö- ja hybridiajoneuvojen huollot sekä korjaukset onnistuvat siinä missä polttomoottoriautotkin”, kertoo yrittäjä Sami Akkala.

Määräaikaishuoltoja, jarrutöitä, jakopäänhihnan vaihtoja ja vianetsintää

Korjaamon arjessa kahta samanlaista päivää ei taida ollakaan! Sami Akkalan korjaamolla pidetään huolta, että seinäjokelaisten autot pysyvät turvallisessa ajokunnossa ja edessä on huolettomia ajokilometrejä. Käytännössä se tarkoittaa paitsi säännöllisiä, rutiininomaisia huoltotöitä, myös korjauksia ja autoremontteja eri laajuuksissa. Tyypillisiä töitä ovat muun muassa jakopään hihnan vaihdot ja jarrutyöt. Jakopään hihna on hyvä muistaa vaihtaa ajoissa, sillä hajotessaan se voi aiheuttaa kalliin moottoriremontin. Jarrut taas ovat auton turvallisuuden kannalta niin keskeisessä roolissa, ettei niiden huoltoa kannata laiminlyödä. Kaikkiin näihin korjaustöihin on käytettävissä laadukkaat varaosat ja korkeatasoinen osaaminen.

Sinun ei tarvitse tietää millaista huoltoa tai korjausta autosi tarvitsee

Toisinaan autoilija itsekään ei tiedä tarkalleen millaista korjausta tarvitaan – eikä tarvitsekaan, vaan vikaa on lähdettävä tutkimaan ja selvittämään. Sami Akkalan korjaamolla tehdään säännöllisesti haastaviakin vianhakuja.

”Haluamme tarjota saman katon alta käytännössä kaikki palvelut, mitä autoilija tarvitsee. Meillä on vankka ammattitaito ja osaaminen, sekä hyvä tekninen varustus, ja tarvittaessa teemme haastavaakin vianetsintää. Asiakkaan ei siis tarvitse itse tietää tai ymmärtää, mitä autolle pitäisi tehdä. Me tutkimme, selvitämme ja käymme asiakkaan kanssa tilanteen läpi. Kerromme aina selkosanaisesti, mitä autolle tehdään ja miksi”, kertoo Sami Akkala.

Olet lämpimästi tervetullut autohuoltoon Seinäjoelle Autokorjaamo Sami Akkalalle, olipa autosi tai huoltotarpeesi millainen tahansa! Varaa aika tai kysy lisää – autamme mielellämme!