Kokenut Volkswagen-huolto Seinäjoella

Osaava, ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen – tervetuloa Volkswagen-huoltoon Seinäjoelle! Meillä on vankka kokemus erilaisista Volkswagen-malleista, mikä takaa laadukkaan huollon auton tarpeen mukaan. Asiantuntevat mekaanikkomme tuntevat Volkswagenien erikoispiirteet ja käytössämme on myös Volkswagenin Odis-merkkitesteri. Luotamme aina alkuperäisiin tai vastaaviin korkealaatuisiin osiin ja noudatamme tarkasti valmistajan ohjeita ja ohjelmia säilyttäen auton takuun.

Volkswagenin määräaikais- ja kausihuolto

Varmistaaksemme autosi parhaan mahdollisen toimivuuden ja turvallisuuden, suoritamme huoltomme aina valmistajan määräämän huolto-ohjelman mukaan. Volkswagenin suosittelema määräaikaishuoltoväli riippuu auton iästä ja mallista.

Perinteinen huoltoväli on useimmiten 15 000 kilometrin tai yhden vuoden kohdalla, riippuen siitä, kumpi tulee ensin täyteen. Tätä huoltoväliä hyödynnetään yleisesti vanhemmissa Volkswagen-malleissa. Pitkän välin huoltoväli eli LongLife Service on käytössä monissa uudemmissa Volkswagen-malleissa. LongLife-huolto-ohjelma voi nostaa huoltovälin jopa 30 000 kilometriin tai 24 kuukauteen asti, ajotavasta ja olosuhteista riippuen. LongLife-järjestelmä perustuu erilaisiin käyttöolosuhteisiin ja hyödyntää ajoneuvon tietokonejärjestelmää arvioidakseen, milloin huolto on tarpeen.

Suoritamme määräaikais- ja kausihuollot ammattitaidolla myös muille merkeille!

Palvelumme Volkswagen-autoille:

  • Määräaikaishuollot
  • Vikadiagnoosit
  • Valmistajan ohjelmistopäivitykset ja sopeutukset
  • Korjaukset
  • Vaihteistoöljyn vaihdot
Käytössämme on Volkswagenin Odis-merkkitesteri, ja huolehdimme myös sähköisen huoltokirjan täyttämisestä.
Tule osaavaan Volkswagen-huoltoomme Seinäjoelle!

Sami Akkala Oy on palvellut autoilijoita Seinäjoella ammattitaidolla jo vuodesta 2011. Olipa kyseessä mikä tahansa merkki, malli tai käyttövoima, saman katon alta saat kaiken tarvitsemasi avun autohuoltoihin ja -korjauksiin. Olemme myös valtuutettu e-Expert-korjaamo, mikä takaa monipuolisen osaamisen sähkö- ja hybridiajoneuvojen huoltoihin ja korjauksiin. Nähdään huollossa!