Luotettava paikallinen Mercedes-Benz huolto

Tervetuloa asiantuntevaan ja osaavaan Mercedes-Benz-huoltoon Seinäjoelle! Laaja kokemuksemme Mercedes-Benz-malleista takaa laadukkaan huollon autollesi. Meillä työskentelevät asentajat tuntevat Mersujen erikoispiirteet ja käytössämme on myös Xentry-merkkitesteri. Työskentelemme aina alkuperäisiä tai vastaavia korkealaatuisia osia hyödyntäen ja noudatamme tarkasti valmistajan ohjeita ja ohjelmia säilyttäen auton takuun.

Mercedes-Benzin määräaikais- ja kausihuolto

Taataksemme autosi turvallisen ajokunnon ja teknisen varmatoimisuuden noudatamme tiukasti valmistajan huolto-ohjelmaa. Mercedes-Benzin suosittelema huoltoväli riippuu auton iästä ja mallista, mutta useimmiten on suositeltavaa saapua huoltoon, kun ajoa on takana 20 000 kilometriä tai yksi vuosi, sen mukaan, kumpi täyttyy ensin. Lisäksi merkin autot ilmoittavat mahdollisista huoltojen lisätöistä.

Meiltä määräaikais- ja kausihuollot ammattitaidolla muillekin merkeille!


Mercedes-Benz-huoltopalvelut:
  • Määräaikaishuollot
  • Vikadiagnoosit
  • Valmistajan ohjelmistopäivitykset ja sopeutukset
  • Korjaukset
  • Vaihteistoöljyn vaihdot

Käytämme Mercedes-Benzin Xentry-merkkitesteriä ja pidämme huolta sähköisen huoltokirjan täyttämisestä.

Nähdään ammattitaitoisessa Mercedes-Benz-huollossamme Seinäjoella!

Korjaamo Sami Akkala Oy on tarjonnut asiantuntevaa autopalvelua Seinäjoella jo vuodesta 2011. Kaikki automerkit, mallit ja käyttövoimat ovat tervetulleita, sillä tarjoamme huolto- ja korjauspalvelut laajalla osaamisella. Olemme myös valtuutettu e-Expert-korjaamo, minkä myötä meillä on kattava ammattitaito myös sähkö- ja hybridiajoneuvojen huoltoihin ja korjauksiin. Nähdään huollossa!