Osaava BMW-huolto Seinäjoella

Tervetuloa BMW-huoltoon Seinäjoelle – autosi ansaitsee parasta ja meillä se tarkoittaa osaavaa huoltoa ja asiantuntevaa palvelua! Omaamme vuosien kokemuksen erilaisista BMW-malleista, mikä takaa laadukkaan huollon. Asiantuntevat mekaanikkomme tuntevat BMW-merkin erikoispiirteet ja hyödynnämme aina alkuperäisiä tai vastaavia korkealaatuisia osia. Tarjotaksemme huippulaatuista huoltoa noudatamme tarkasti valmistajan ohjeita ja ohjelmia säilyttäen auton takuun. Käytössämme on myös BMW:n ISTA-testeri ja mahdollisuus iDrive-huoltohistorian täyttöön.

BMW:n määräaikais- ja kausihuolto

Me seuraamme aina tiukasti valmistajan huolto-ohjelmaa, jotta pystymme varmistamaan autosi teknisesti virheettömän ja pitkäikäisen toiminnan. Valmistajan huolto-ohjelma takaa sinulle huolettomia ajokilometrejä BMW-autosi ratissa. Useimmiten BMW suosittelee saapumaan huoltoon 30 000 kilometrin tai kahden vuoden ajon jälkeen, sen mukaan, kumpi toteutuu aiemmin. Huoltovälisuositus on melko pitkä, joten huoltoon tulemista ei kannata missään nimessä venyttää vaan ennemmin saapua huoltoon suositeltua aiemmin. Merkin autot kertovat myös mahdollisista huoltojen lisätöistä.

Toteutamme määräaikais- ja kausihuollot luotettavasti myös muille merkeille!

BMW-huoltopalvelumme:
  • Määräaikaishuollot
  • Vikadiagnoosit
  • Valmistajan ohjelmistopäivitykset ja sopeutukset
  • Korjaukset
  • Vaihteistoöljyn vaihdot

Käytössämme on BMW:n ISTA-testeri, ja täytämme huoltojen tiedot sähköiseen huoltokirjaan sekä auton iDrive-järjestelmään.

Tervetuloa asiantuntevaan BMW-huoltoomme Seinäjoelle!

Jo vuodesta 2011 Seinäjoella toiminut Sami Akkala Oy tarjoaa korkealaatuista autokorjaamopalvelua. Huolimatta auton merkistä, mallista tai käyttövoimasta, meiltä saat kaiken tarvitsemasi avun erilaisiin huolto- ja korjaustoimenpiteisiin. Olemme myös valtuutettu e-Expert-korjaamo, minkä myötä meillä on monipuolisesti osaamista sähkö- ja hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin. Tervetuloa huoltoomme!